0036-70-433-10-77 info@bayou.hu ILOVEWOOD Videók
RegisztrációBelépésKosár

Az utazás iránti szenvedély és a tervezés terén szerzett évek tapasztalatai inspirálták a Dot Design csapatot Bangkokban.

Úgy döntöttek, hogy tanulmányozzák az anyag tulajdonságait, terhelhetőségét és a funkcióit, hogy egy igazán egyedülálló kerékpárt alkothassanak.

Tervező csapatuk az mechanikai anyagerősség és a meleg érintés és érzés miatt szándékosan választották a rétegelt lemezt. Bár fából készült kerékpár már bevezetésre került a piacon, a DotsBIKE fából készült kerékpár alkatrészek és kiegészítők kézzel készültek és teljesen egyedi kialakításúak. A fa furnér alkalmazásával több, mint 40 réteg vékony szelet különböző típusú fát helyeznek el és ragasztanak egymásra, extra hajlítószilárdságot és rugalmasságot érnek, amely tulajdonság lehetővé teszi a tervezett görbéket és alakzatokat. Ezen kívül a fa furnér lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy esztétikus és természetes hangulatot és érzést nyújtson a használat során.

Az alkatrészek mintázata egyedülálló és lélegzetelállító fa mintázatot mutat, amely semmilyen anyaggal nem összehasonlítható textúrát mutat.

Nagy figyelmet fordítanak a részletekre, és mind a gyakorlati használatra, mind a megjelenés egyensúlyára helyezik a hangsúlyt. Az egyes modellek bemutatásának fő koncepciója inspirációból származik, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy nagyszerű esztétikussá váljanak az utazás során: „RIDE THE DESIGN”

Van egy klasszikus és nagyon egyedi fogalmi design kerékpár a napi használatra.

Ez egyedi kerékpár, amely teljesen egy kézműves design termék.

Minden típusból csak 500 darabot állítanak elő. Jelenleg 2 típus áll rendelkezésre a piacon. 

 

www.dotsobject.com

Rólunk
Regionális oldalak
Webáruház
Minden jog fenntartva! © . bayou.hu
honlap: blaho.hu